laadscherm

2015 was een 8 jaar

“Niemand zegt dat een rups zijn transformatie tot vlinder ook leuk vindt.”

Deze blogpost is leuk om te lezen als je zelf op jouw jaar een 8 hebt staan.

Welkom in het jaar 2015, een 8 jaar waarin er veel zaken getransformeerd gaan worden. Wat dat precies voor jou betekent heeft natuurlijk ook te maken met wat je hebt gedaan met de 7-energie van 2014. Daarom eerst een korte terugblik op het afgelopen jaar.

Een terugblik op 2014

2014 was veelal gericht op onze binnenwereld. We zochten antwoorden op vragen als “Wat leeft er in ons?” “Wat voor werkzaamheden geven ons vervulling?” en “Durf ik mijn eigen weg te gaan? En hoe zou ik dat doen?”. De grote uitdaging hierbij was het delen van onze gevoelens met onze omgeving. Met je partner, vrienden, familie en collega’s. Daarnaast was de 7-energie ook een voorbereidend jaar op 2015: de energie was optimaal om je te verdiepen -middels studie en ervaring- in gebieden waarin je geïnteresseerd bent en waar je warm voor loopt. Was de 7 van de 2014 een denk-energie, de 8 is een doe-energie. Nu gaat er van alles in de praktijk gebracht worden.

2015 was een 8 jaar
Een 8 jaar staat in het teken van transformatie

En hoe! 2015 staat in het teken van de 8-energie: transformatie. Er wordt flexibiliteit, doorzettingsvermogen en geduld van ons gevraagd. Houden we daarbij onze doelstellingen voor ogen én zijn we eerlijk naar onszelf en onze omgeving dan ligt er groot succes in het verschiet.

Onverwachte uitdagingen

De 8 zou de 8 niet zijn als voor dat succes nog een aantal onverwachte uitdagingen op ons liggen te wachten. Om deze succesvol het hoofd te bieden, zijn intentie, concentratie en een handige aanpak al het halve werk. Loop je om wat voor reden dan ook vast, schroom dan niet advies van iemand in te huren die (evt. samen met jou) de uitdaging tot een goed einde brengt. Naast doen draait het bij de 8 namelijk ook om realiteitszijn (kan ik dat huis wel in mijn eentje bouwen?) zakelijkheid (geld en zaken objectief bekijken) en…delegeren.

De duistere kant

Loop je dit jaar tegen de duistere kant van de 8 aan, dan merk je dat aan vertraging, vijandigheid, rechtzaken, obstructie en ‘slecht karma’: alles lijkt tegen je te werken. Zit je in zo’n situatie? Zorg dat je eerst in rustige gemoedstoestand komt middels mindfullness, meditatie of een of andere creatieve bezigheid. Concentreer je van daaruit op je doelstellingen en de positieve krachten van de 8 (zoals boven beschreven) en zet door. Zo kom je altijd weer in positief vaarwater terecht.

Ik wens je een fantastisch, succesvol jaar toe,

Tot de volgende!

Vincent

Over de auteur

Deel op

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.
Instagram
Voor de focus op de algemene flow volg je Flowzo op Instagram.
Scroll naar top