laadscherm

22-02-2022: een palindroomdag

Vandaag 22-02-2022 is een heuse palindroomdag: zowel van voor naar achter als van achter naar voor is de datum hetzelfde. En dan ook nog louter 2-en. Dit is waarlijk uniek, dus een nieuwsbriefje mag daar wel aan gewijd worden!

22 februari 2022 numerologisch geanalyseerd

22-02-2022: een palindroomdag
Stap 1 van 9. Deze maand beginnen we aan een cyclus die vanwege onze gregoriaanse kalender slechts 3 maanden duurt.


De 2 staat voor dualiteit en tegenstrijdigheden, en 0 kun je zien als grenzeloos. Veel tegenstrijdigheden dus: op elk gebied, zowel groot als klein. Vervolgens kun je de datum opdelen in dag, maand en jaar.

Op de dag hebben we een 22: het getal voor het bouwen van bruggen en het in de materie realiseren van dromen.

Op de maand hebben we we te maken met een 2: Tegenstrijdigheden

Op het jaar hebben we te maken met een 6: Veranderingen op het gebied van werk, relaties en (woon)omgeving. Zaken moeten weer in een natuurlijke balans worden hersteld.

De bestemming van vandaag (alle getallen bij elkaar opgeteld) komt uit op een 3: Synthese. Er
worden antwoorden gevonden waarmee we verder kunnen.

Wat betekent het?


Er zijn twee sporen: Enerzijds het algemene spoor, wat we dagelijks op de televisie te zien krijgen, op de radio horen en in de krant lezen. Als je benieuwd bent waar dat naar toe zou moeten leiden, raad ik je dit gesprek tussen Arno Wellens en Flavio Pasquino aan.

Anderzijds is daar je eigen spoor, gebaseerd op je eigen dromen, uitdagingen, problemen, geluksmomenten, succeservaringen, fouten, vallen en weer opstaan. Dit pad wordt je ingefluisterd door je intuïtie , gevoel en ingevingen. Als je je eigen pad begint te lopen, wordt je weldra beloond met de magie van het leven: synchroniciteiten, bijzondere ontmoetingen en onverklaarbare toevalligheden. En stel je eens voor, als iedereen dat zou doen, hoe rijk en veelzijdig ziet het leven er dan uit?

Verder kan ik me bij een palindroom zomaar voorstellen dat deze het moment aangeeft waarbij de weegschaal precies in evenwicht hangt. En dat vanaf dit moment elke stap en elke druppel in de andere schaal valt waardoor het momentum kantelt.

Heb een magische dag!

Vincent

PS: Dank voor het lezen, jullie donaties en het delen!

Over de auteur

Deel op

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.
Instagram
Voor de focus op de algemene flow volg je Flowzo op Instagram.
Scroll naar top