laadscherm

Dit zijn de abonnementen abonnementen die we voor je bedacht hebben.

(klik op een item om de beschrijving te lezen)

Herken de flow in je leven

0 00
lifetime

Word de buurtgoeroe

9 99
3 maanden

Meet the maker

88 00
1 jaar

Voor jou als free member free member staan de volgende 5 onderdelen klaar:

1. Jouw Flow

En jouw groeiproces

Abonnementen

Dit is het belangrijkste onderdeel van Flowzo: Jouw Flow. Hier wordt dagelijks de energiegolven voor je uitgerekend.  

De FLOW-methode is gebaseerd op 9 stappen die beginnen bij een idee (1) en eindigen met een realisatie van dat idee (9). Tussendoor ga je door de overige 7 fases heen, die Flowzo voor je zichtbaar maakt.

Nu ga je misschien nog onbewust door deze fases heen en beland je soms onbedoeld in een valkuil. Deze fases kun je echter leren zien. Daardoor kun je bewust gebruik gaan maken van de krachten in de betreffende fase. Zo ga je steeds meer leven vanuit flow.

De focus ligt op de weeknummers: dit blijkt in de praktijk een heel fijn ritme te zijn (misschien dat veel scholen daarom blokken van 9 weken hanteren?)

Premium members hebben de beschikking over een vriendenlijst. Naast hun eigen flow en groeiproces, kunnen ze op elk gewenst moment ook de flow en het groeiproces van vrienden in zien.

 

Abonnementen

2. De Dagdenker

Elke dag staat er op jouw account een spreuk klaar. Een zin die je tot nadenken stemt, om zaken vanuit een ander licht te bezien, of soms gewoon een leuk weetje.

Voorbeeld dagdenker

De intuïtie is een heilige gave en de ratio een trouwe dienaar daarvan.

Albert Einstein

3. Jouw Blauwdruk

Bekijk jezelf vanuit een nieuw perspectief

Wist je dat jouw naam en geboortedatum een unieke combinatie van letters en getallen is? Volgens oud-wetenschappelijk gebruik draagt iedere letter een energie, evenals elk getal.

Kort gezegd zet Flowzo jouw naam en geboortedatum om naar getallen en duidt deze volgens oud-wetenschappelijk recept.  Overgoten met een modern sausje kom je op deze manier razendsnel zaken te weten over bijvoorbeeld je persoonlijkheid, levensbestemming en uitdagingen.

Premium members hebben de mogelijkheid de blauwdruk van vrienden in te zien,  als ook van bekende mensen uit de Flowzo 100. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden deze blauwdrukken uit te printen.

3. Jouw Blauwdruk

Bekijk jezelf vanuit een nieuw perspectief

Abonnementen
Abonnementen
Geen premium member popup
Abonnementen

4. De 9 Energiegolven

en 3 meestergetallen

Abonnementen

AbonnementenDe energie of energiegolven waar we op Flowzo steeds over spreken zijn in 12 schitterende pagina’s samengevat. 

Deze zijn eenvoudig te bereiken via de voorpagina, het menu of simpelweg door op het getal te klikken dat je dagelijks in Jouw Flow vindt. Let ook eens op de animatie achter het getal: dit geeft direct een beeld van de werking van de energiegolf.

Overigens pak je de flow door de krachten van de energie te (leren) gebruiken. Een energie heeft namelijk ook een valkuil. Zit je in een valkuil? Dan heb je elke keer dat je de energie in Jouw Flow (dag, week, maand of jaar) ziet staan opnieuw de mogelijkheid de krachten te lezen, te leren en toe te passen.

5. De Flow Alert

elke maand jouw persoonlijke flow in je mailbox

Abonnementen

Wij snappen als geen ander dat als je met iets nieuws begint, het niet direct in je systeem zit.

Daarom hebben wij Flow Alerts bedacht. Elke maand jouw persoonlijke flow in je mailbox! Wil je meer? Zet dan even je dag- en/of weeknotificaties aan. Krijg je dagelijks/ wekelijks een mailtje om je eraan te herinneren dat je weer met een nieuw energiegolfje te maken hebt.

Premium members hebben de mogelijkheid een persoonlijke dag- en weekalert in te stellen. In plaats van een algemene notificatie ontvang je dan je persoonlijke flow in je mailbox.

Abonnementen

Word de goeroe van de buurt! Als premium member premium member zijn dit je extra mogelijkheden.

6. Jouw vriendenlijst

Switch Flowzo | bekende personen

Abonnementen
Abonnementen

6. Jouw vriendenlijst

Switch Flowzo | Bekende personen

In je vriendenlijst bewaar je vrienden, familie, collega’s, buren, bestuursleden, concurrenten (als je daar nog in wilt geloven) enzovoorts.

Selecteer ze, druk de button “let de magic happen” en bekijk ze door een Flowzo bril.

De mogelijkheden op een rijtje:
– blauwdruk, flow en groeiproces van vrienden bekijken.
– blauwdrukken kunnen afgedrukt worden (Google Chrome geoptimaliseerd).

7. Bekijk relaties

van vrienden, familie en relaties

Abonnementen

Hoe komt het dat je met de een op “dezelfde golflengte” zit of “een klik hebt” en met de ander niets van doen hebt? Met de relatie-mogelijkheid binnen je vriendenlijst, kijk je naar je relaties vanuit een nieuw perspectief. In iedere relatie is wat te leren. Of het nu gaat om het maken van plezier, of het aangeven van grenzen. Het is fijn als je het weet.

Benieuwd naar een relatie? Selecteer simpelweg jezelf en de persoon van je keuze en druk op de button “let the magic happen”. Flowzo berekent nu de blauwdruk van jullie relatie, flow en groeiproces!

De flowzo-engine kan een groepsrelatie tot 9 mensen tegelijk uitrekenen. Hier is natuurlijk nog meer onderzoek en ervaring naar nodig, maar de mogelijkheid is er alvast!

De mogelijkheden op een rijtje:
– relaties, flow en groeiproces met je vrienden bekijken.
– relaties, flow en groeiproces tussen vrienden onderling bekijken.
– relaties tot 9 mensen berekenen.

Abonnementen

8. Persoonlijke Flow Alerts

dagelijks, wekelijks en/of maandelijks

Abonnementen
Abonnementen

8. Persoonlijke Flow Alerts

dagelijks, wekelijks en/of maandelijks

Daar staan al je getallen en energieën. Maar hoe zorg je ervoor dat je de kracht van deze energieën ook daadwerkelijk aanspreekt? Door dagelijks te oefenen. Want zoals Edel Maex het ooit zo mooi gezegd heeft:

“Niemand heeft ooit leren piano spelen door er een boek over te lezen.”
 

Daarom krijg je als premium member de mogelijkheid om dagelijks en/of wekelijks je persoonlijke flow in je mailbox te ontvangen.

Hoef je niet in te loggen, kun je nog eens terugkijken naar een bepaalde datum en zelfs aantekeningen maken bij een mail (sla hem als concept op in een aparte map). Zo ga je veel sneller zien, hoe de energieën zich manifesteren in jouw leven.

Haal nóg meer uit Flowzo en word excellence member excellence member naast premium mogelijkheden krijg je een online inzichtgesprek.

9. Het inzichtgesprek

met de bedenker, maker en numeroloog vincent

Abonnementen

9. Het inzichtgesprek

met de bedenker, maker en numeroloog vincent

Met het excellence abonnement krijg je naast het inzichtgesprek niet 3 maanden maar 1 jaar toegang tot de Flowzo premium functies.

Het inzichtgesprek kun je gedurende het jaar boeken. Je ontvangt daarvoor een instructie per mail.

In het gesprek van 45 minuten boeken (via jitsi of skype) gaan we allereerst de natuurlijke flow in jouw levenssituatie helder krijgen. 

Eenmaal helder, stippelen we samen jouw natuurlijke groeiproces voor de komende weken/maanden uit. Een hart onder de riem, een rode draad, een steuntje in de rug. Noem het zoals jij wilt, helpen doet het altijd.

NB: Je kunt een inzichtgesprek ook los boeken. Je betaalt daarvoor dan €68,- incl. btw.

testimonials

Hieronder de keuzes nog eens op een rijtje, met de belangrijkste verschillen.

Free

Herken de flow in je leven

0 00
lifetime
  • green-3 Kosteloos

Premium

Word de buurtgoeroe

9 99
3 maanden
  • green-3 Meer mogelijkheden

Excellence

Meet the maker

88 00
1 jaar
  • green-3 Persoonlijk gesprek

Flow Alerts

Stel in hoe vaak je jouw persoonlijke flow alerts wilt ontvangen

  • Duur 3 maanden
Scroll naar top