laadscherm

De flow van december 2020

December wordt geregeerd door de 3-energie. Oplossingen zien, niet verlegen zijn, creativiteit en openhartig communiceren. Dat biedt genoeg ruimte om even te reflecteren op het meest bewogen jaar van ons leven! 2020 komt uit op een 4. En zoals je wellicht weet draait het bij een 4 om aanbrengen van structuur en het zoeken naar overzicht. De tweeën in 2020 staan voor dualiteit, het mannelijke en het vrouwelijke. En als je even langer naar 2020 kijkt, zie je dat de tweeën gevolgd worden door een nul. Een nul staat voor grenzeloos. Grenzeloos structuur aanbrengen in onze dualistische wereld dus.

Associeer dit eens met het woord Corona, de getroffen maatregelen, en de vele confrontaties tussen enerzijds mensen die kritiekloos het heersende verhaal volgen én anderzijds mensen die gedurende het jaar zelf op onderzoek zijn uitgegaan om overzicht te krijgen.

Nu is het tijd om weer tot elkaar te komen. En de 3-energie van december gaat ons daarbij helpen. De 3 staat staat namelijk voor een oplossing tussen twee tegenstellingen, ook wel synthese genoemd. Als we daarbij letten op de nuchtere, materiële 4 van 2020, moeten we -om tot elkaar te komen- dus op zoek FEITEN. En gelukkig zijn er veel, heel veel experts op allerlei gebieden die de afgelopen 9 maanden op zoek zijn gegaan naar deze feiten. Een paar van deze dappere mensen bezitten ook nog het talent om zonder emoties deze feiten onder woorden te brengen. Hieronder twee zeer waardevolle pareltjes voor je, zodat jij in 2 uur weer helemaal het overzicht krijgt en zo optimaal aan de start van 2021 verschijnt.

De twee pareltjes
1. Feitelijk en bijna mainstream. Het gesprek tussen Flavio Pasquino en Daan de Wit. Kwalitatief even hoogstaand als Zomergasten.

Ben je meer van de documentaires?

2. Check dan deze documentaire van ondernemer Nico Sloot. In deze docu zijn zoektocht, gesprekken met experts en bevindingen. 1000-en uren aan onderzoek feitelijk en zeer professioneel gebracht. Voor €4.99 en 1 uur en 40 minuten van je tijd ben je weer helemaal op de hoogte.

Premium only
KRUIP IN DE HUID VAN:

1. Diego Maradona / Wereldberoemd voetballer
2. Klaus Schwab / Voorzitter World Economic Forum
Pas goed op jezelf, doe dingen waar je blij van wordt en tot de volgende!

Vincent
Flowzo.nl

Over de auteur

Deel op

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.
Instagram
Voor de focus op de algemene flow volg je Flowzo op Instagram.
Scroll naar top