laadscherm

De flow van februari 2021

We beginnen eerst even met een korte reminder van de jaarenergie. Gewoon omdat het pas februari is en we met deze energie óók het hele jaar te maken hebben. Weet je het nog? de algemene jaarenergie van de 5? Ik in het middelpunt van mijn structuur. Het betekent dat je zelf de verantwoordelijkheid draagt voor de zorg van eigen lijf en leden. En dit jaar ook keuzes te maken die goed voor JOU voelen. Een praktische leidraad daarbij is om zaken die in je leven stagneren weer in beweging te brengen.

Keuzestress

Geen keuzestress hoor, daar ligt deze maand zeker niet de nadruk op! Veel meer draait het deze maand om het onderzoeken van tegenstrijdigheden. Wat loopt er lekker in je leven? Sta daar eens bij stil en wees daar dankbaar voor. Daarna is de vraag: wat verdient er in mijn leven verbetering? Of simpeler gezegd: wat geeft jou een goed gevoel? Waar beleef je plezier aan? De flow is om daar eens rustig over na te denken, te contempleren, informatie over op te zoeken en met anderen over te sparren. Als je meer weet kun je straks -in maart- betere beslissingen nemen.

No-flow

De no-flow is passief worden en alles maar laten gebeuren. Met die houding ontrek je jezelf uit het leven, neem je geen deel aan het geheel en mis je een stuk gevoel. Plus de kans om innerlijk weer een stukje sterker te worden. Zonde toch? Waar het in deze tijd juist om gaat, is je eigen innerlijke kracht ontwikkelen én te vergroten door deze actief te gebruiken.

Premium only
KRUIP IN DE HUID VAN:

Josje Huisman / De gedisciplineerde gastvrouw

Een interessante podcast tussen deze voormalige K3-ster en Jorn Lukaszczyk over de de huidige tijd, de meische wereld, bemoeienis van de mens met de creatie van het leven, haar boek over zwangerschap, het media landschap, corruptie, macht en het misbruik daarvan en nog veel meer.

Pas goed op jezelf, doe dingen waar je blij van wordt en tot de volgende!

Vincent
Flowzo.nl

Over de auteur

Deel op

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.
Instagram
Voor de focus op de algemene flow volg je Flowzo op Instagram.
Scroll naar top