Ik en mijn omgeving

Flow ervaring
Flow ervaar je het makkelijkst als zaken in en om je heen goed geregeld zijn. Die met liefde bereide maaltijd in het restaurant die geserveerd wordt aan dat knusse tafeltje. Met sfeervolle muziek op de achtergrond die niet te hard en niet te zacht staat. Tegenover je zit die leuke man of vrouw waarmee je van alles te bespreken hebt omdat je innerlijke bronnetje overstroomt van tevredenheid. Flow dus.


Vorige week luisterde ik een podcast tussen Jornluka en Tibor Olgers, oa oprichter van de school “een nieuwe lichting”. Tibor zei daarin iets heel belangrijks: zonder structuur geen flow (Ik ben dat zo hartgrondig met hem eens, dat deze zin vanaf nu tagline en punchline van Flowzo is). Vervolgens zei hij tegen Jorn: “Omdat jij hier goed voorbereid met al je spullen bent gekomen microfoons, licht, computer etc, lekker drankjes bij je hebt (deze laatste verzin ik) verloopt ons gesprek in een perfecte flow.

FLOW-structuur
De spijker op zijn kop. Flow krijg je (meestal) niet cadeau. Maar door de structuur met aandacht neer te zetten, creëer je wel flow. Deze structuur kun je in alle aspecten van je leven gebruiken (werk, huis, relaties, geld, gezondheid, hobbies, studie etc).  De  9 stappen van de FLOW-structuur zijn daar natuurlijk perfect voor.

Check mijn stukje op de Flowzo overzichtspagina eens en kijk deze maand of je meestentijds de kracht van jouw maandstap kunt pakken en zo weer een stukje meer flow kunt ervaren. Ik ben reuzebenieuwd naar je ervaringen.

Veel plezier en tot de volgende!

Vincent

Over de auteur

Deel op

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.


Scroll naar boven