laadscherm

De flow voor 2021

Voordat we in de getallen van 2021 duiken, wil ik je eerst een heel gelukkig nieuwjaar wensen. En dan wens ik je toe dat je de dingen kunt doen die je vanbinnen het liefst wilt doen. Zodat je -ook al heb je daarbij soms te maken met tegenslag- weer helemaal blij en tevreden bent.

Even het geheugen opfrissen. 2020 (4) draaide kortgezegd om het aanbrengen van structuur. En zoals we allemaal hebben gemerkt, hebben de (onzichtbare) machthebbers volop van deze energie gebruik gemaakt. 2021 belooft dan ook vuurwerk te worden. Waarom?

Mensen komen in opstand als de structuur die bij de 4 is opgelegd, botst met de zucht naar vrijheid. 2021 komt uit op een 5 en naast dat deze energie heel communicatief, hardwerkend en nieuwsgierig is, is de drang naar vrijheid enorm. Ook wordt deze energie gekenmerkt door hoogtepunten en dieptepunten. De 5 is namelijk veel dynamischer dan de 4.

Om eerder gestelde doelen te realiseren wordt er hard gewerkt. Soms wordt daarbij vergeten dat er ook nog andere mensen op de wereld zijn, die ook een eigen zienswijze, leven en vrije wil hebben. Als mensen tijdens een 5-periode dwangmatige controle over anderen willen uitoefenen, kan dit leiden tot heftige uitbarstingen. Ik zeg hier expres kan omdat dit krachtenspel alleen tot vuurwerk komt wanneer er genoeg mensen zijn die hun eigen vrijheid belangrijk genoeg vinden. De valkuil bij een 5 is namelijk klakkeloos accepteren wat zich aandient zonder bij jezelf te rade te gaan of het je energie geeft.

Lef

Een ander aspect van de 5-energie is het lef om het onbekende te betreden. Omdat er in de oude systemen steeds minder energie zit, boeit het ook steeds minder. Contractueel zitten we misschien nog ergens aan vast, maar met onze inventieve geest zijn er vast manieren te verzinnen om zaken los te laten waar de sprankeling ver te zoeken is.

Mooiste dromen

Wat ik in mijn mooiste dromen voor me zie is dat mensen komend jaar massaal nieuwe systemen gaan omarmen. Simpelweg omdat de oude niet meer werken. Nieuwe scholen waarin de levensopdracht en talentontwikkeling van ieder individu centraal staat. Nieuwe gezondheidszorg waarbij mensen beter worden gemaakt met behulp van frequenties. Politieke systemen waarin de democratie weer in ere hersteld wordt. En, een eerlijke verdeling van geld (zolang dat nog nodig is). Geld is daarbij geen doel op zich, maar een middel bij het vervullen van je levensdoel. En natuurlijk nieuwe manieren van wonen, waarbij we ons weer onderdeel voelen van de community. Okay, ik draaf misschien een beetje door, maar je begrijpt mijn punt.

Om af te sluiten: veel mensen waar ik mee spreek hebben prachtige oplossingen voor de problemen waar we momenteel mee te kampen hebben. En stuk voor stuk sluiten ze beter aan bij deze nieuwe tijd. Hoe je deze oplossingen herkent? Het leven van ieder mens wordt bij deze oplossingen lichter, fijner en liefdevoller in plaats van angstiger, zwaarder en vervelender. Ik nodig je uit om gebruik te maken van deze energie, ik ben er in ieder geval bij.

Premium only
KRUIP IN DE HUID VAN:

Flavio Pasquino / De verantwoordelijke avonturier

Iemand die vooropgaat in de krachtenspel is Flavio Pasquino. Met zijn blckbx.tv kanaal doet hij verslag van zijn zoektocht naar antwoorden op vragen die in het huidige paradigma niet gesteld mogen worden. Een mooi toeval is dat zijn geboortedatum ook de energie van de 5 draagt. Dit betekent dat zijn missie in het leven is om de ware betekenis van vrijheid te ontdekken, te ervaren én anderen te helpen bij het verwerven van hun vrijheid. Daar is hij natuurlijk volop mee bezig.

Pas goed op jezelf, doe dingen waar je blij van wordt en tot de volgende!

Vincent
Flowzo.nl

Over de auteur

Deel op

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.
Instagram
Voor de focus op de algemene flow volg je Flowzo op Instagram.
Scroll naar top