laadscherm

De flow voor 2022

De beste wensen van Flowzo.nl! Hieronder vind je je persoonlijke stappen om vooruitgang in je leven te creëren. Deze gelden voor zowel het jaar als de maand. Eerst even een heel korte duiding voor 2022. Heb je de nieuwsbrief niet gehad? Log dan even in: op je persoonlijke pagina vind je deze informatie ook.

De energie van 2022

De flow voor 2022
Klik op de afbeelding om het energiepatroon van de 6 te lezen.

Er is zowel een splitsing als een verbinding gaande. Laat je je leiden door opdrachten van hogerhand ipv je eigen gevoel, dan zullen de tegenstrijdigheden steeds bizarder worden. Deze weg is letterlijk grenzeloos.

Echter, durf je je gevoel autoriteit te laten zijn, dan zul je merken (gedurende dit jaar) dat de relaties die je in je leven hebt/krijgt steeds meer gericht zijn op de gevoelsmatige band. Vanuit deze verbinding zullen er vervolgens nieuwe, bezielde projecten gestart worden om het leven voor iedereen beter te maken. Deze projecten zullen oude, overbodig geworden structuren langzamerhand gaan vervangen.

Aan welke kant je ook zit: dit jaar brengt sowieso veranderingen op het gebied van werk, relaties en (woon)omgeving. Ik wens je veel gezondheid, blije en bezielde momenten toe!

Over de auteur

Deel op

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.
Instagram
Voor de focus op de algemene flow volg je Flowzo op Instagram.
Scroll naar top