Doneer aan Flowzo.nl

Flowzo heeft ambities. De missie van Flowzo is om mensen in hun kracht te zetten en een goede relatie op te bouwen met het leven. Ik wil meer mensen met het gedachtegoed kennis laten maken, online cursus materiaal ontwikkelen, pakkende instructiefilmpjes maken en op termijn de site ook in het engels aanbieden. En je raadt het al: dat kost geld.

De website die je nu voor je ziet en gebruikt is met veel liefde door mij -Vincent Bouwman- gemaakt. Zaken die ik niet zelf kan (programmeren is niet zo mijn ding) werden gedaan door een jongen die ik al jaren ken voor een vriendenprijsje. De app van Flowzo is ooit gemaakt in een schoolproject bij de opleiding Software Development op het ROC in Almere. Daar ben ik onwijs dankbaar voor, alleen voor de continuïteit van Flowzo is het niet altijd handig. Deze jongens studeren af, krijgen een baan en hebben het simpelweg te druk om nog tijd aan Flowzo te besteden.

Ik wil het graag professioneler aanpakken. Mensen gewoon kunnen betalen als ze tijd en energie in Flowzo steken. Daarom vraag ik je om een donatie. Ik hoop dat als Flowzo -net als bij mij- een stuk waarde aan je dagelijkse leven toevoegt jij Flowzo ook wilt steunen met bijdrage. Dat kan een financiële bijdrage zijn, maar ook met een positieve review of post op je sociaal media kanaal maak je mij reuzeblij!

Doneer aan Flowzo.nl
Vincent Bouwman
De gevoelsmatige analyticus

De droom
Als kind zag ik het als volgt voor me: De olie in de machine van de samenleving zijn. Wat dat precies betekende had ik natuurlijk geen idee van. Maar gaandeweg mijn leven werd dat duidelijker: de spirituele dimensie op een hele lichtvoetige, speelse en toegankelijke manier aan mensen tonen. Zodat iemand zichzelf echt leert kennen, vertrouwen krijgt in de eigen vermogens en het dagelijks leven leert gebruiken om persoonlijk te groeien. Ik heb er inmiddels een aantal om me heen verzameld en weet je wat? Dit zijn ALTIJD heel leuke mensen. Gewoon omdat ze zichzelf zijn!

Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om persoonlijk te groeien en niet onnodig hoeft te blijven hangen in valkuilen en levenslessen. Ik zie Flowzo als een ondersteuning zodat deze reis op aarde speels is en zich in een gebalanceerd tempo mag ontvouwen (flow). Zodat je als mens lekker in je vel zit en over het algemeen blij, gelukkig en vol zelfvertrouwen zult zijn. Hoe zou een samenleving met allemaal van deze mensen eruitzien?

De projecten
De eerste stip op de horizon is een animatieproject. En een goede vriend van mij maakt prachtige animaties. Hij heeft de gave om iets tot leven te brengen. Heel graag huur ik hem in om Flowzo (nog) levendiger en aantrekkelijker te maken. Dat is ook het eerste project wat gerealiseerd gaat worden zodra het streefbedrag van €2000 binnen is.


Ja! Ik help mee deze droom te realiseren.

Om een donatie te kunnen doen, moet je zijn ingelogd.


Over de auteur

Deel op

Scroll naar boven