Doorzetten en transformeren

Waar we in fase 7 nog in de wachtstand zaten, is het in deze periode volle bak gaan. Er gaat getransformeerd worden; zaken zullen daadwerkelijk gaan veranderen. Hoe kun je in deze – soms hectische – fase je flow bewaren? Laten we daar eens gauw naar gaan kijken. Een tipje van de sluier alvast: het gaat om doorzetten en flexibel zijn.

Wees flexibel

doorzetten en transformeren
Klik op de afbeelding om naar de onderliggende pagina te gaan

De 8-energie waar je deze periode mee te maken hebt, is een doe-energie. Het gaat over doelstellingen najagen, aanpakken en doorzetten. En – of het nog niet genoeg is – daarbij het overzicht houden en ook flexibel zijn. Zo kun je omgaan met het onverwachte.

Want daar heeft de 8 een handje van: de dingen nét anders laten lopen dan dat jij vooraf had verwacht. Durf je die controle daadwerkelijk los te laten (en zo ruimte te maken voor wat zich aandient), dan zul je merken dat er een heel dynamische flow ontstaat waarin je jezelf dingen ziet doen die vorige periode nog niet op je radar stonden. De mooiste flow die een 8 jou kan geven is bezieling. En die ontstaat nu juist in het onverwachte.

De anti-flow


Dan nu de anti-flow. Die heb je vrij snel te pakken als je het oude niet durft los te laten, niet durft te springen en teveel in je hoofd gaat zitten piekeren (geestelijke verscheurdheid: het oude romantiseren, het nieuwe met angstbeelden tegemoet treden).

Wat als je dit bij jezelf merkt? No stress, dit hebben we allemaal. Zorg dat je uitgerust bent, goed voor jezelf zorgt (goed eten, de balans bewaken tussen geven en nemen, geen enge films kijken) en afstand neemt van de waan van de dag, dan hebben dit soort beelden minder vat op je.

Als je een 8 ziet staan op je dag, week, maand of jaar, dan is het een tijd van knallen, doorzetten met je doel voor ogen. Straks is fase 9 komt er weer ruimte om af te ronden en te ontspannen.

Over de auteur

Deel op

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.


Scroll naar boven