Een 9 jaar

Een 9 jaar: “Ik in het middelpunt van mijn structuur die in overeenstemming is met de structuren van het grote geheel”

Vorig jaar heb je te maken gehad met een 8 jaar en dat betekende dat je te maken kreeg met allerlei onverwachte zaken. Dacht je lekker bezig te zijn en het overzicht te hebben, gebeurde er plotseling iets dat alles op losse schroeven zette. Flexibiliteit en doorzettingsvermogen was wat er van je gevraagd werd. Plannen? Op een gegeven moment kon je dat maar het beste los laten want er kwam toch weinig van terecht. Of zelfs helemaal niks. Dit jaar heb je te maken met een 9. Hoe gaat dit 9 jaar eruit zien?

De energie in een 9 jaar

de 9 fases van flow
Klik op de afbeelding om naar de onderliggende pagina te gaan.

Wat is als eerste op valt aan het getal 9 is zijn (of haar) laatste plaats in de getallencyclus. Dat betekent dus een afronding, een einde en een nieuw perspectief. Zaken en gebeurtenissen komen in een nieuw daglicht te staan. Het grappige daarbij is dat de situatie op zichzelf niet verandert, maar wel ons gevoel erover of onze kijk erop. Deze verandering komt op gang door een nieuw inzicht dat we krijgen. Dat kan komen als we liggen te chillen op de bank, als we in gesprek zijn met iemand of misschien wel zomaar, schijnbaar uit het niets.

Gaat het dan alleen chill worden? Nope, een 9 jaar kent periodes van rust om de batterij op laden (maak je dus geen zorgen als je even geen nieuwe klussen en/of klanten krijgt) en periodes van enorme drukte of explosiviteit. Dit is nodig om komend jaar een nieuwe, frisse start te kunnen maken. Dat wordt namelijk een 1 jaar.

Het is ook een jaar waarin we er voor elkaar mogen zijn. Niet alles in je eentje op lossen maar je juist beseffen dat je onderdeel van een netwerk bent waarin je je bijdrage levert én waarop je ook een beroep kunt doen als je het nodig hebt. Onze uitspraak “het geheel is meer dan de som der delen” past daar heel goed bij.

Wat is de flow?

Maar Vincent, wat kan ik nog doen om mijn flow te pakken? Het belangrijkste is eerlijk en oprecht zijn. Beloof alleen iets als je het ook waar kan maken, geef jezelf de ruimte. Liever een iets te ruime deadline dan een te krappe. Vind je het nog moeilijk om iets in te schatten? Maakt niet uit, observeer jezelf en leer zodoende van je ervaringen. De absolute valkuil dit jaar is wegvluchten uit de realiteit, communicatie verbreken met je omgeving en jezelf terugtrekken in je eigen wereldje vanuit boosheid, frustratie, halsstarrigheid etc. Merk je dit bij jezelf? Dan heb al 50% gewonnen. Stapje voor stapje weer terug, want bij een 9 jaar hoort iedereen en alles erbij. Proost!

Ik wens je een fantastisch, succesvol jaar toe,

Over de auteur

Deel op

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.


Scroll naar boven