Er waait een nieuwe wind

Rijkelijk laat deze maand, dat heeft een reden: Deze jongen krijgt nieuwe taken op zijn pad. Het bungalowpark, waar ik al meer dan een decennium met veel plezier vertoef, heeft ook behoefte aan nieuwe energie. Daarom hebben ze mij gevraagd als communicatieman binnen het bestuur. ‘An offer I cannot refuse‘. Dat gaat natuurlijk de nodige tijd kosten, maar mijn innerlijke mensch voelt dat dit nodig is. En het maakt mij ook ergens blij: zowel in het klein, als in het groot begint er langzaamaan iets nieuws te ontstaan. YES!

De nieuwe energie

Er waait een nieuwe wind
Stap 1 van 9. Deze maand beginnen we aan een cyclus die vanwege onze gregoriaanse kalender slechts 3 maanden duurt.

We doen hem deze maand kort en krachtig: de nieuwe energie brengt liefde, eenheid, vrede, vrijheid, healing en bewustzijn. Zet dit eens tegenover de oude energie van angst, verdeeldheid, onderdrukking en boosheid.

Intuïtief weten we dat we ‘het oude’ niet met een grote mond en spierballen kunnen wegsturen. Immers, dan handel je niet vanuit het nieuwe. De nieuwe energie moet zeer secuur te werk gaan. Het is als een schaakspel waarin je stapje voor stapje de energie transformeert.

De flow van deze maand pak je door de krachten van 1-energie te benutten: Initiatiefrijk, niet verlegen, creatief, onderzoekend en ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Kleine Thule

Ken je de boeken van Thea Beckman nog? Kinderen van Moeder Aarde, Het Helse Paradijs en Het Gulden Vlies van Thule? De goede verstaander ziet daarin de transformatie waar wij momenteel doorheen gaan. Op het park waar ik verblijf en een belangrijkere rol ga spelen, gebeurt natuurlijk ook van alles. En daar gaan we als bestuur (ik ben gelukkig niet de enige nieuweling) op een nieuwe manier mee om. Gezien de nodige ervaring die ik hier op het park heb, komen daar leuke, bijzondere en bizarre situaties in voor. Gedurende dit proces (wat een behoorlijke tijd zal duren), leg ik mijn oor te luister, geef ik mijn ogen de kost en zal ik met mijn schrijverspen op het instagram account @kleinthule verhaaltjes delen.

Vincent

PS: Dank voor het lezen, jullie donaties en het delen! Oh ja, geen soulfood deze keer. Juist de aandacht op jezelf richten is deze maand de flow.

Over de auteur

Deel op

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.


Scroll naar boven