De flowstructuur in het kort

Elk natuurlijk creatieproces is in te delen in 9 fases. De persoonlijke tools die je bij Flowzo ziet, zijn daarop gebaseerd. Op het moment dat je in de flow leeft, doorloop je steeds opnieuw deze cyclus, voortbouwend op de voorgaande cyclus.

De flowstructuur in het kort

Iedereen gaat -bewust of onbewust- steeds door deze fases heen. Wanneer je je bewust wordt van dit proces ga je de flow, krachten en valkuilen van elke fase herkennen. Zo transformeer je vicieuze cirkels in groeispiralen en bouw je geïnspireerd en in balans aan jouw ideale leven.

De meestergetallen

In sommige gevallen zie je een 11, 22 of 33. Dit zijn de zogenaamde meestergetallen. Ze worden zo genoemd omdat ze meer potentie bezitten dan hun kleine broeders 2, 4 en 6 (Let op hun kleuren die hetzelfde zijn!).

Meestergetallen bezitten een hoge lading, zijn in beginsel niet makkelijk om mee om te gaan. Het vergt tijd, bewustzijn en inspanning om de energie van de meestergetallen gebalanceerd in je persoonlijke flow te integreren.

Het gevoel van flow

Ken je dat gevoel dat je zó lekker met iets bezig bent, dat je er helemaal in opgaat? Tijd bestaat niet meer. Je vergeet misschien zelfs te eten, zo fijn is het om met die ene activiteit bezig te zijn. De meeste kennen het gevoel van flow wel. Denk maar eens terug aan die fijne jamsessie, die superspannende computergame, of dat ultieme middagje wroeten in je moestuin.

Toevalstreffer?

De meeste mensen denken dat dit gevoel een toevalstreffer is, maar niets is minder waar. Er bestaan natuurlijke principes die flow voor iedereen toegankelijk maken. Je hoeft je er alleen maar bewust van te worden. En daar helpen de negen stappen van Flowzo je bij.

De taal van de natuur

In feite is jouw flow gewoon uit te rekenen middels een rekensommetje. Of -nou ja- een rekensommetje, het is eigenlijk een natuurlijke vorm van wiskunde die werd onderwezen aan de elite in het oude Egypte. Deze methode staat ook wel bekend als numerologie. Gelukkig hoef jij niet te snappen hoe het werkt, flowzo rekent het namelijk automatisch en persoonlijk voor je uit.

Het begrip flow

Het begrip flow is trouwens afkomstig van de amerikaanse psycholoog en hoogleraar Mihaly Csikszentmihalyi (1934). Hij is een van de grondleggers van de positieve psychologie. Zijn levensvraag was: “Wat maakt een leven waard om geleefd te worden?” Uit zijn onderzoeken blijkt keer op keer dat mensen zich het meest gelukkig voelen als zij totaal opgaan in een bezigheid. En juist in deze staat ervaar je het gevoel van flow.

Over de auteur

Deel op

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.


Scroll naar boven