laadscherm

Inzichtgesprek

En, hoe wat vind je tot nu toe van Flowzo? Je krijgt ineens natuurlijk enorm veel informatie over getallen, energie, jouw flow en jouw blauwdruk. Een hele nieuwe wereld! Ik kan me voorstellen dat dit misschien wat overweldigend voor je kan zijn.

In een inzichtgesprek kijk ik met je mee, dat geeft vaak al een boel helderheid. We focussen daarbij op de issues waar jij op dit moment mee te dealen hebt. Leidraad voor het gesprek zijn de getallen uit jouw blauwdruk, flow en groei.

Inzichtgesprek
Vincent Bouwman
De gevoelsmatige analyticus

Hoe ziet het gesprek eruit?
Het gesprek vindt plaats in een digitale meeting room van jitsy. Kort voor het gesprek begint ontvang je daarvoor van mij een link.
Blauwdruk
Aan de hand van jouw naam en geboortedatum gaan we je numerologisch onder de lopen nemen en komen zo veel te weten over bijvoorbeeld je persoonlijkheid, levensopdracht, uitdagingen.
Flow
Met de Flowzo-methode kun je ook zien in welke fase je leven zich bevindt en wat je kunt doen om verder te komen. In dit inzichtgesprek gaan we daar ook naar kijken. De ervaring leert dat dit je zal helpen om je eigen flow te zien, te pakken én te behouden.
Als leuke attentie, krijg je na afloop het gesprek als mp3, en jouw blauwdruk in pdf-formaat. Kun je op je gemak nog eens terugluisteren en -lezen.


Boek een inzichtgesprek

Vul hieronder je gegevens in. Omdat ik voor een juiste analyse je volledige geboortenaam (dus al je voornamen plus achternaam) en je geboortedatum nodig heb, zijn dit verplichte velden.


Over de auteur

Deel op

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Scroll naar top