Flowzo: oude wijsheid in een nieuw jasje

 

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat je geboortedatum al heel veel prijsgeeft over je levenspad? Niks moeilijke studies, lange psychologische trajecten en meditatie-retraites. Natuurlijk kom je er zo hoogstwaarschijnlijk ook, maar ik zou zeggen, begin eens met het uitrekenen van je levensgetal. Daarmee krijg je alvast een beknopt antwoord op de vraag: Wat is mijn levensopdracht?

Op Flowzo vind je dit getal als bovenste getal in je blauwdruk. Hieronder leg ik je uit hoe je zelf je levensgetal uitrekent (of voor iemand anders op een feestje). Je levensgetal is de vereenvoudigde weergave van je geboortedatum. Om je geboortedatum te vereenvoudigen tot een getal tussen de 1 en de 9 ga je als volgt te werk: (een klein addertje onder het gras: let op als je een 11, 22 of 33 tegenkomt, deze laat je staan.)

Je Levensgetal uitrekenen

Pak een papiertje en een potlood. Ik geef je 2 voorbeelden.

Voorbeeld 1:
Mijn eigen geboortedatum: 7 maart 1977
Stap 1: 7 / 3 / 1+9+7+7
Stap 2: 7 / 3 / 24
Stap 3: 7 / 3 / 6
Stap 4: Zie ik ergens een meestergetal (11, 22 of 33)?  Nope, geen meestergetallen.
Stap 5: 7+3+6 = 16
Stap 6: 1+6 =7
Stap 7: Je bent geboren met levensgetal 7. (even op Flowzo opzoeken wat dat precies betekent)

Voorbeeld 2:
29 september 1991
Stap 1: 2+9 / 9 / 1+9+9+1
Stap 2: 11 / 9 / 20
Stap 3: 11 / 9 / 2
Stap 4: Zie ik ergens een meestergetal (11, 22 of 33)? Yo! Ik zie een 11. Laat ik staan.
Stap 5: 11+9+2 = 22
Stap 6: Wat? Je hebt als levensgetal 22! (even op Flowzo opzoeken wat dat precies betekent)

Het geheim van Jouw Flow

je levensgetal uitrekenen
de 9 fases van flow

Ook in de flow die dagelijks voor je uitgerekend wordt, zit een logica. Ik verklap alvast dat je levensgetal daarin een belangrijke rol speelt, maar eerst terug naar de logica. Je jaargetal verandert slechts 1 keer per jaar,  je maandgetal 1 keer per maand en je daggetal (je raadt het al) elke dag. En die verandering is niet willekeurig, nee, elke nieuw jaar, week, maand of dag wordt daar gewoon 1 bij opgeteld. De enige gekke verspringing in Jouw Flow zie je van de 31e (of 30e, 29e en 28e) naar de 1e van de maand. En van december naar januari. Wellicht dat we in januari daarom ook altijd even onze draai moeten vinden?

Jij weet misschien wel dat februari de tweede maand is. En dat de 2 staat voor omgaan met tegenstrijdigheden en het zoeken naar een nieuwe balans. Om te weten welke krachten en valkuilen daar precies bij horen, klik je even op het getal 2. Maar eerlijk gezegd is dat alleen interessant als je naar algemene tendensen in de wereld kijkt. Die hebben natuurlijk wel een beetje invloed op jouw leven, maar Flowzo wordt veel interessanter en herkenbaarder als je naar de getallen in je eigen leven gaat kijken. Daarom tellen we bij de dag, week, maand en jaar jouw Levensgetal op. De logica daarachter is wederom heel eenvoudig. Je levensgetal draagt een bestemming in zich. En een bestemming bereik je door stappen te zetten. Elke dag, week, maand en jaar een stap. Deze 9 stappen op zich vormen ook een geheel, van een idee tot natuurlijke realisatie.

Leven in flow

Als je gaat leven met deze flow, zie je wat de krachten en valkuilen van een bepaalde fase of stap zijn. Je flow pak je vervolgens door bewust gebruik te gaan maken van de krachten van een levensfase. Zo ontstaat groei en creëer je een leven dat steeds beter bij je past. Op “Jouw Flow” staan deze levensfases voor week, dag, maand en jaar dagelijks voor je klaar.

Maar eigenlijk heb je dit nu niet meer nodig. Want met de datum van vandaag en met het uitrekenen van je levensgetal, zie jij nu zelf je eigen flow. Mooi hè?

Over de auteur

Deel op

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.


Scroll naar boven