laadscherm

Wat je moet weten om Flowzo effectief effectief te gebruiken

Op Flowzo is het leven niet zwart-wit. maar vol talloze kleurschakeringen die voortdurend in beweging zijn. Zwart-wit, 0 of 1. Dat is natuurlijk veel te weinig voor een kleurrijk, dynamisch leven met jouw unieke zelf als uitgangspunt! Maar….om “zo’n kleurrijk, dynamisch leven met jouw unieke zelf als uitgangspunt” te duiden, kunnen we getallen wel goed gebruiken.

Om precies te zijn 12 getallen, de unieke getallen1 t/m 9, 11, 22, 33 en 0. Als je kosteloos een account aanmaakt, staat jouw blauwdruk voor je klaar. Zie je meteen hoe uniek je bent! Door jouw flow te gaan volgen, zul je de taal van de getallen langzamerhand gaan leren verstaan, begrijpen en gaan zien  hoe en welke rol deze in jouw leven spelen.

Eenmaal bewust, kun je de kracht van elk van deze energieën gaan gebruiken. Zo ga je stap voor stap meer authenticiteit, bezieling en flow in je leven ervaren. Niet van vandaag op morgen, maar doe het maar eens een jaartje. Kost je misschien een paar minuten per dag, je krijgt er een hoop lol, inzicht en vooruitgang voor terug. Doe je mee?

Veel plezier!

Vincent van Flowzo

Meedoen is gratis gratis

1. Jouw Flow

En jouw groeiproces

Meedoen

Dit is het belangrijkste onderdeel van Flowzo: Jouw Flow. Hier wordt dagelijks de energiegolven voor je uitgerekend.  

De FLOW-methode is gebaseerd op 9 stappen die beginnen bij een idee (1) en eindigen met een realisatie van dat idee (9). Tussendoor ga je door de overige 7 fases heen, die Flowzo voor je zichtbaar maakt.

Nu ga je misschien nog onbewust door deze fases heen en beland je soms onbedoeld in een valkuil. Deze fases kun je echter leren zien. Daardoor kun je bewust gebruik gaan maken van de krachten in de betreffende fase. Zo ga je steeds meer leven vanuit flow.

De focus ligt op de weeknummers: dit blijkt in de praktijk een heel fijn ritme te zijn (misschien dat veel scholen daarom blokken van 9 weken hanteren?)

Daarnaast krijg je de beschikking over een vriendenlijst. Naast je eigen flow en groeiproces, kunnen je op elk gewenst moment ook de flow en het groeiproces van vrienden in zien. Vraag wel even hun complete geboortenaam en -datum voor een nauwkeurig beeld.

 

Meedoen

2. De Dagdenker

Elke dag staat er op jouw account een spreuk klaar. Een zin die je tot nadenken stemt, om zaken vanuit een ander licht te bezien, of soms gewoon een leuk weetje.

Voorbeeld dagdenker

De intuïtie is een heilige gave en de ratio een trouwe dienaar daarvan.

Albert Einstein

3. Jouw Blauwdruk

Bekijk jezelf vanuit een nieuw perspectief

Wist je dat jouw naam en geboortedatum een unieke combinatie van letters en getallen is? Volgens oud-wetenschappelijk gebruik draagt iedere letter een energie, evenals elk getal.

Kort gezegd zet Flowzo jouw naam en geboortedatum om naar getallen en duidt deze volgens oud-wetenschappelijk recept.  Overgoten met een modern sausje kom je op deze manier razendsnel zaken te weten over bijvoorbeeld je persoonlijkheid, levensbestemming en uitdagingen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid de blauwdruk van vrienden in te zien,  als ook van bekende mensen uit de Flowzo 100. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden deze blauwdrukken uit te printen.

3. Jouw Blauwdruk

Bekijk jezelf vanuit een nieuw perspectief

Meedoen
Meedoen
Geen premium member popup
Meedoen

4. De 9 Energiegolven

en 3 meestergetallen

Meedoen

MeedoenDe energie of energiegolven waar we op Flowzo steeds over spreken zijn in 12 schitterende pagina’s samengevat. 

Deze zijn eenvoudig te bereiken via de voorpagina, het menu of simpelweg door op het getal te klikken dat je dagelijks in Jouw Flow vindt. Let ook eens op de animatie achter het getal: dit geeft direct een beeld van de werking van de energiegolf.

Overigens pak je de flow door de krachten van de energie te (leren) gebruiken. Een energie heeft namelijk ook een valkuil. Zit je in een valkuil? Dan heb je elke keer dat je de energie in Jouw Flow (dag, week, maand of jaar) ziet staan opnieuw de mogelijkheid de krachten te lezen, te leren en toe te passen.

Meedoen is gratis gratis

5. De Flow Alert

elke maand jouw persoonlijke flow in je mailbox

Meedoen

Wij snappen als geen ander dat als je met iets nieuws begint, het niet direct in je systeem zit.

Daarom hebben wij Flow Alerts bedacht. Elke maand jouw persoonlijke flow in je mailbox! Wil je meer? Zet dan even je dag- en/of weeknotificaties aan. Krijg je dagelijks/ wekelijks een mailtje om je eraan te herinneren dat je weer met een nieuw energiegolfje te maken hebt.

Premium members hebben de mogelijkheid een persoonlijke dag- en weekalert in te stellen. In plaats van een algemene notificatie ontvang je dan je persoonlijke flow in je mailbox.

Meedoen

6. Jouw vriendenlijst

Switch Flowzo | bekende personen

Meedoen
Meedoen

6. Jouw vriendenlijst

Switch Flowzo | Bekende personen

In je vriendenlijst bewaar je vrienden, familie, collega’s, buren, bestuursleden, concurrenten (als je daar nog in wilt geloven) enzovoorts.

Selecteer ze, druk de button “let de magic happen” en bekijk ze door een Flowzo bril.

De mogelijkheden op een rijtje:
– blauwdruk, flow en groeiproces van vrienden bekijken.
– blauwdrukken kunnen afgedrukt worden (Google Chrome geoptimaliseerd).

7. Bekijk relaties

van vrienden, familie en relaties

Meedoen

Hoe komt het dat je met de een op “dezelfde golflengte” zit of “een klik hebt” en met de ander niets van doen hebt? Met de relatie-mogelijkheid binnen je vriendenlijst, kijk je naar je relaties vanuit een nieuw perspectief. In iedere relatie is wat te leren. Of het nu gaat om het maken van plezier, of het aangeven van grenzen. Het is fijn als je het weet.

Benieuwd naar een relatie? Selecteer simpelweg jezelf en de persoon van je keuze en druk op de button “let the magic happen”. Flowzo berekent nu de blauwdruk van jullie relatie, flow en groeiproces!

De flowzo-engine kan een groepsrelatie tot 9 mensen tegelijk uitrekenen. Hier is natuurlijk nog meer onderzoek en ervaring naar nodig, maar de mogelijkheid is er alvast!

De mogelijkheden op een rijtje:
– relaties, flow en groeiproces met je vrienden bekijken.
– relaties, flow en groeiproces tussen vrienden onderling bekijken.
– relaties tot 9 mensen berekenen.

Abonnementen

8. Persoonlijke Flow Alerts

dagelijks, wekelijks en/of maandelijks

Meedoen
Meedoen

8. Persoonlijke Flow Alerts

dagelijks, wekelijks en/of maandelijks

Daar staan al je getallen en energieën. Maar hoe zorg je ervoor dat je de kracht van deze energieën ook daadwerkelijk aanspreekt? Door dagelijks te oefenen. Want zoals Edel Maex het ooit zo mooi gezegd heeft:

“Niemand heeft ooit leren piano spelen door er een boek over te lezen.”
 

Daarom krijg je als member de mogelijkheid om dagelijks en/of wekelijks je persoonlijke flow in je mailbox te ontvangen.

Hoef je niet in te loggen, kun je nog eens terugkijken naar een bepaalde datum en zelfs aantekeningen maken bij een mail (sla hem als concept op in een aparte map). Zo ga je veel sneller zien, hoe de energieën zich manifesteren in jouw leven.

9. Het inzichtgesprek

met de bedenker, maker en numeroloog vincent

Meedoen

9. Het inzichtgesprek

met de bedenker, maker en numeroloog vincent

Met het excellence abonnement krijg je naast het inzichtgesprek niet 3 maanden maar 1 jaar toegang tot de Flowzo premium functies.

Het inzichtgesprek kun je gedurende het jaar boeken. Je ontvangt daarvoor een instructie per mail.

In het gesprek van 45 minuten boeken (via jitsi of skype) gaan we allereerst de natuurlijke flow in jouw levenssituatie helder krijgen. 

Eenmaal helder, stippelen we samen jouw natuurlijke groeiproces voor de komende weken/maanden uit. Een hart onder de riem, een rode draad, een steuntje in de rug. Noem het zoals jij wilt, helpen doet het altijd.

NB: Je kunt een inzichtgesprek ook los boeken. Je betaalt daarvoor dan €68,- incl. btw.

testimonials

Meedoen is gratis gratis

Flow Alerts

Stel in hoe vaak je jouw persoonlijke flow alerts wilt ontvangen

  • Duur 3 maanden
Scroll naar top