laadscherm
Dutch

Volg de structuur van je flow eens een poosje. Meedoen is gratis gratis

Meedoen
Vincent, de maker van Flowzo guitig wegkijkend van de camera. De foto is gemaakt door zijn broer.
Een stukje van de maker

Flow ervaar je het makkelijkst als zaken in en om je heen goed geregeld zijn. De met liefde bereide maaltijd in het restaurant die  geserveerd wordt aan dat knusse tafeltje. Met sfeervolle muziek op de achtergrond die niet te hard en niet te zacht staat. Tegenover je zit die leuke man of vrouw waarmee je van alles te bespreken hebt omdat je innerlijke bronnetje overstroomt van tevredenheid. Flow dus.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Waar het hier om gaat is de structuur die helemaal klopt. Zodat jij de flow kan ervaren. Het is natuurlijk hartstikke leuk om de flowervaringen buiten jezelf te zoeken, maar hier op Flowzo draait het om JOU. En natuurlijk is hier de grote vraag: hoe staat het met de flow in jouw leven? Hoe is het met de flow in je huis? Met de flow op je werk? Met de flow op je bankrekening? Met de flow in je relaties. En met de flow in je gezondheid, voeding en hobbies? Je kunt op AL deze gebieden een heerlijke flow ervaren. Maar -zoals je wellicht gemerkt hebt- gebeurt dat niet vanzelf.

De vraag waar ik inmiddels meer dan 20 jaar geleden mee rondliep was dan ook: hoe word ik gelukkig? Ik hield niet van hard werken, hechtte weinig aan maatschappelijk aanzien en was zoekende. Maar....wie zoekt zal vinden! Zo kwam ik een numeroloog tegen. En een coach. En iemand die een hele lekkere boterham verdiende met werk wat hij fan-tas-tisch vond.


Er kwamen ook inspirerende mensen op mijn pad, sommige gaven mij inspirerende boeken. De kracht van het NU, De boeken van Anastasia, de heilige geometrie van de schepping en de meesters van het verre oosten om er maar een paar te noemen. De kernboodschap was altijd dezelfde: je zult het zelf moeten doen. Nu, anno 2021 komen steeds meer mensen tot dezelfde conclusie en mijn droom is al gedeeltelijk af: Flowzo geeft jou een persoonlijke structuur waarmee je jezelf beter leert kennen, ideeën gaat realiseren, steeds meer in balans komt en meer flow zult ervaren.


Deze natuurlijke structuur bestaat uit 9 stappen. De ene stap zal je makkelijker afgaan dan de de andere. Geeft niks: oefening baart kunst!  Oh ja, de ideeën realiseer je niet alleen met hard werken (dat is zo 2020). Nee: de structuur die je hier leert is er één waar ruimte is voor alles wat er op je pad komt. Denk aan ideeën, jezelf, plezier, mensen uit je omgeving, geld en relaties. Door het leven volledig te omarmen en dagelijkse gebeurtenissen te gebruiken om jezelf verder in balans te brengen, zul je -stap voor stap- steeds meer flow in je leven ervaren. Ik hoop oprecht dat je net zoveel aan deze structuur zult hebben als ik. Veel plezier!

testimonial

1. Jouw Flow

En jouw groeiproces

Meedoen

Het belangrijkste onderdeel van Flowzo: Jouw Flow. Hier wordt dagelijks voor je uitgerekend in welke stap van de FLOW-structuur je zit. Hoewel de structuur steeds dezelfde is, is de stap waar iemand zich bevindt voor iedereen anders. Dit komt omdat de FLOW-structuur gekoppeld is aan je blauwdruk. Zie daarvoor punt 3.

De FLOW-structuur is gebaseerd op 9 stappen die beginnen bij een idee (1) en eindigen met een realisatie van dat idee (9). Tussendoor ga je door de overige 7 fases heen, die de FLOW-structuur voor je zichtbaar maakt.

Overigens is die structuur er altijd al. Alleen ga je nu nog onbewust door (sommige) van deze fases heen waardoor je in valkuilen belandt en de flow mist. Door de FLOW-structuur te gaan leren zien, ga je bewust gebruik maken van de krachten in de betreffende stap. Zo ga je steeds meer leven vanuit flow.

Een fijne focus van de FLOW-structuur zijn weken: dit blijkt in de praktijk een fijn ritme te zijn: iedere week is anders en na 9 weken heb je opvallende resultaten behaald.

Je krijgt ook de beschikking over een vriendenlijst. Naast je eigen flow en groeiproces, kun je op elk gewenst moment ook de flow en het groeiproces van vrienden inzien. Vraag wel even hun complete geboortenaam en -datum voor een nauwkeurig beeld.H

Meedoen

2. De Dagdenker

De FLOW-structuur bevindt zich een laagje dieper dan je wellicht gewend bent. Daarom staat er elke dag een spreuk klaar van mensen die bekend zijn met die laag. Zo’n spreuk stemt tot nadenken of belichten zaken vanuit een ander perspectief. Soms ook, is het gewoon een leuk weetje.

Voorbeeld dagdenker

De intuïtie is een heilige gave en de ratio een trouwe dienaar daarvan.

Albert Einstein

3. Jouw Blauwdruk

Bekijk jezelf vanuit een nieuw perspectief

Wist je dat jouw naam en geboortedatum een unieke combinatie van letters en getallen is? Van mijn numeroloog leerde ik dat iedere letter een energie draagt, evenals elk getal.

Flowzo zet jouw naam en geboortedatum om naar getallen en duidt deze volgens de numerologische principes.  Met deze methode kom je razendsnel zaken te weten over je persoonlijkheid, levensbestemming en uitdagingen. Mij heeft het laten zien waar mijn krachten ligt (en mijn valkuilen). Interessant feitje: Mijn omgeving zag dit vroeger minder goed en plakte stickertjes. Ik had gewoon wat langere tijd nodig om te rijpen 🙂

Daarnaast heb je de mogelijkheid de blauwdruk van vrienden in te zien en deze blauwdrukken uit te printen. Deze vormen een prachtig uitgangspunt voor om elkaar op een andere manier te leren kennen.

3. Jouw Blauwdruk

Bekijk jezelf vanuit een nieuw perspectief

Meedoen
Meedoen
Geen premium member popup
Meedoen

4. De 9 Stappen

en 3 meestergetallen

Meedoen

MeedoenDe FLOW-structuur waar ik nu al een tijdje over oreer, bestaat uit 9 stappen. Om het niet te saai te laten worden, zijn er 3 bonusstappen: de zogenaamde meesterstappen/meestergetallen. Elke van deze stappen heeft zijn eigen pagina gekregen met een uitleg, krachten en valkuilen. 

Deze pagina’s zijn te bereiken via de voorpagina, het menu of simpelweg door op het getal te klikken dat je dagelijks in Jouw Flow vindt. Trouwens, als je kiest voor de dagelijkse FLOW mail, word je direct naar de juiste pagina doorgestuurd.

Overigens pak je de flow door de krachten van de energie te (leren) gebruiken. Een energie heeft namelijk ook een valkuil. Zit je in een valkuil? Dan heb je elke keer dat je de energie in Jouw Flow (dag, week, maand of jaar) ziet staan opnieuw de mogelijkheid de krachten te lezen, te leren en toe te passen.

Volg de structuur van je flow eens een poosje. Meedoen is gratis gratis

5. Persoonlijke Flow alerts

elke DAG, Week en/of maand jouw persoonlijke flow in je mailbox

Meedoen

Ik snap als geen ander dat als je met iets nieuws begint, het niet direct in je systeem zit. Daarom heb ik Flow Alerts bedacht. Elke dag, week en/of maand de stap van jouw FLOW-structuur in je mailbox! 

 

Meedoen

6. Jouw vriendenlijst

Switch Flowzo | bekende personen

Meedoen
Meedoen

6. Jouw vriendenlijst

Switch Flowzo | Bekende personen

In je vriendenlijst bewaar je vrienden, familie, collega’s, buren, bestuursleden, concurrenten (als je daar nog in wilt geloven) enzovoorts.

Selecteer ze, druk de button “let de magic happen” en bekijk ze door een Flowzo bril.

De mogelijkheden op een rijtje:
– Blauwdruk, FLOW-structuur en Groeiproces van vrienden bekijken.
– Blauwdrukken kunnen afgedrukt worden (Google Chrome geoptimaliseerd).

7. Bekijk relaties

van vrienden, familie en relaties

Meedoen

Hoe komt het dat je met de een op “dezelfde golflengte” zit of “een klik hebt” en met de ander niets van doen hebt? Met de relatie-mogelijkheid binnen je vriendenlijst, kijk je naar je relaties vanuit een nieuw perspectief. In iedere relatie is wat te leren. Of het nu gaat om het maken van plezier, of het aangeven van grenzen. Het is fijn als je het weet.

Benieuwd naar een relatie? Selecteer simpelweg jezelf en de persoon van je keuze en druk op de button “let the magic happen”. Flowzo berekent nu de blauwdruk van jullie relatie, flow en groeiproces!

De flowzo-engine kan een groepsrelatie tot 9 mensen tegelijk uitrekenen. Hier is natuurlijk nog meer onderzoek en ervaring naar nodig, maar de mogelijkheid is er alvast!

De mogelijkheden op een rijtje:
– relaties, flow en groeiproces met je vrienden bekijken.
– relaties, flow en groeiproces tussen vrienden onderling bekijken.
– relaties tot 9 mensen berekenen.

Abonnementen

testimonials

Volg de structuur van je flow eens een poosje. Meedoen is gratis gratis

Flow Alerts

Stel in hoe vaak je jouw persoonlijke flow alerts wilt ontvangen

  • Duur 3 maanden
Scroll naar top