Meestergetal 11

De 11 wordt gezien als een meestergetal. Meestergetallen bezitten een hoge lading en zijn in beginsel niet makkelijk om mee om te gaan. Het vergt tijd, bewustzijn en inspanning om de energie van een meestergetal onder de knie te krijgen. Verderop vind je een paar handvatten die je daarbij kunnen helpen. Eerst eens kijken naar de beleving van de 11.

Beleving

meestergetal 11
Meestergetal 11 gaat over dicht bij jezelf blijven.

Als je een pratende 11 tegenover je hebt zou deze ongeveer het volgende zeggen: volg je dromen en intuïtie. Wees eerlijk naar jezelf en je omgeving. Eet als je trek hebt, neem rust als je moe bent. Luister als iemand wat te zeggen heeft en werk als je inspiratie hebt. Heel ideaal allemaal.

Maar in zo’n wereld leven de meeste van ons helaas (nog) niet. Om een stapje dichter naar dat ideaalplaatje te komen, moeten we wat anders verzinnen. We gaan deze periode extra letten op onszelf én onze idealen. Waar komen deze overeen? En waar nog helemaal niet?

Het realiseren van idealen

Het realiseren van deze idealen is een heel ander verhaal. Daar heb je vaardigheden voor nodig. Flowzo is daarvoor ontworpen. Vergeet je jezelf daarin te trainen, dan word de energie tussen jou en en je omgeving niet lekker uitgewisseld, bouwt deze op en zal meestal als een ruzie of heftige discussie tot ontlading komen. Needless to say: In dit proces zien we geen flow aan het werk.

Samenvattend kunnen we dus zeggen dat deze periode een antwoord gaat geven op de volgende vragen:

1) Hoe dicht sta je bij mezelf?
2) Heb je voor jezelf voldoende ruimte gecreëerd om datgene te kunnen ontvangen wat zich aandient?
3) Hoe staat het met je vaardigheden om soepel met en door het leven heen te bewegen?

Gevoel

Doe wat je voelt. Makkelijker gezegd dan gedaan misschien. Neem deze dag, week, maand of jaar ook een aantal momenten voor jezelf om stil te staan bij de vraag wat je voelt. Zo kun je betere beslissingen nemen.

Valkuil

Dingen doen waar je gevoelsmatig niet achterstaat. Dit is als uit het oog van de storm bewegen: het gaat alleen meer chaos opleveren. Een andere valkuil van de 11 is om geen oog en oor hebben voor je toehoorder(s). Om dit te voorkomen focus je veeleer op de verbinding met de ander dan op je eigen idealen. Een kleine consensus in verbinding is meer waard dan het roeptoeteren van een groot ideaal waarbij alle verbinding ontbreekt.

Flow

Je had het al begrepen. Het meestergetal 11 zorgt voor een hectische fase waarin veel staat te gebeuren. Ondanks de hectiek deze periode, kun je toch een fijne flow ervaren. Om dit bereiken bouw je een aantal rustmomenten in (liefst ongeveer 2,5 uur voor jezelf). 2-, 7- en 9-dagen in jouw flow zijn daar erg geschikt voor. Zo blijf je zo dicht mogelijk bij je eigen gevoel, voorkom je dat je jezelf laat meeslepen en behoud je het overzicht.

Ik wens je een behouden vaart en tot de volgende!

Over de auteur

Deel op

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.


Scroll naar boven