De hang naar vrijheid

Hieronder de 5-energie van mei…Er zijn deze maand een aantal interessante data, maar allereerst leuk nieuws.

Een cadeau voor jou

Afgelopen week was ik er een paar daagjes tussenuit en in het Boheems Paradijs kreeg ik een ingeving. Wat nou Free of Premium, iedereen is premium! Weg met al die ingewikkelde abonnementsstructuren en gewoon alle onderdelen van de site beschikbaar maken voor iedereen. Heerlijk! De structuur van de 4 (april) beklemde een beetje en de 5 (mei) heeft de discipline om de arbeid te verrichten om de boel weer te laten stromen.

Dus: Vanaf nu kan ook jij je persoonlijke flow dagelijks en/of wekelijks in je mailbox ontvangen, vrienden toevoegen aan jouw vriendenlijst en blauwdrukken printen in pdf-formaat.

Vince, ben je gek geworden?

Het lijkt misschien of zo’n ingeving uit de lucht komt vallen, maar dat is niet zo. Ik zal je vertellen waardoor ik geïnspireerd ben geraakt. Sinds een jaar volg ik mensen als Jorn met de Truemanshow (spotify), Flavio met zijn blckbx.tv (website) en Café Weltschmertz (ook spotify). Dit zijn allemaal platforms die draaien op vrijwilligers en donaties. En ik moet zeggen: de energie van deze platforms voelt -ondanks dat de verhalen niet altijd hosanna hosanna zijn- erg lekker. En volgens mij komt dat omdat de mensen die daar werken daar niet voor het geld zitten, maar omdat ze daar wíllen zitten. Check in dat kader nog eens de column die ik 2 jaar geleden schreef over bullshit banen.

Het bruggetje naar Flowzo is snel gemaakt. Flowzo bouw, onderhoud en draag ik uit omdat ik dat het allerliefste doe. En Flowzo is een platform dat ieder mens aanmoedigt datgene te doen wat hij/zij wil doen, geld zit daarbij op de achterbank, niet achter het stuur. Het idee daarachter is simpel: als je iets graag doet, doe je het vaak en word je er steeds beter in. En als je ergens goed in bent, heeft dat waarde. En als iets waarde heeft kun je daar uiteindelijk ook een lekkere boterham mee verdienen.

Als Flowzo waarde voor jou heeft, ben je natuurlijk altijd vrij om te doneren. Check de donatie pagina eens waar ik de missie van Flowzo beschrijf. Doneren kan in de vorm van geld, maar ook een review voor op de site (stuur naar vincent@flowzo.nl) of Flowzo.nl delen met je vrienden is van enorme waarde!

Interessante data in mei

Genoeg over nieuwe platforms en donaties. Even de FLOW-bril weer op. Daarbij zijn de volgende drie datums interessant: 5, 14 en 23 mei. Op deze datums staan namelijk zowel de dag, de maand als het jaar in de energie van de 5. Een grote hang naar vrijheid dus! Check op deze dagen ook even je eigen flow om te zien met welke driedubbele energie jíj te maken hebt zodat je optimaal van de kracht gebruik kunt maken en niet in een driedubbele valkuil belandt.

Dank voor het lezen en een heel fijne maand toegewenst.

Tot de volgende!

Vincent
Flowzo.nl

(noot: premium-members die al betaald hebben voor de komende periode hebben apart bericht gekregen.)

Over de auteur

Deel op

Volg je Flowstructuur


Mail Dagelijks je persoonlijk numerologisch advies in je mailbox? Zet hier je notificatie aan.


Scroll naar boven